е приложение за партньорски хороскопи, уникално със своя задълбочен и

...
  е приложение за партньорски хороскопи, уникално със своя задълбочен и
Коментари Харесай

Ретрограден Меркурий в Риби: прогноза за всяка зодия

  е приложение за партньорски хороскопи, неповторимо със своя изчерпателен и изчерпателен астрологически метод. Представяме ви рубриката на Йосифа Архангелова от  за фенове астролози, която дава отговор на нашите най-съкровени въпроси за връзките ни и взаимоотношенията с околните ни хора.
 

Този интервал стартира на 5 март и ще завърши на 28 март , като ще се придвижи от 29˚до 16˚ Риби. Най-много това ще усетят Деви и Риби, водните Рак и Скорпион , както и Близнаци .

На 15 март Меркурий ще направи съвпад със Слънцето, което ще се отрази най-вече на огнените знаци – Овен, Лъв и Стрелец (Меркурий тази година е в Риби от 10 февруари до 16 април). Ретроградната сянка на Меркурий се разгръща от 27 февруари до 11 април. Tова значи, че в тези удължени интервал преди и след ретроградното му придвижване разпоредбите за деяние при ретроградие важат, само че в по-малка степен.

За назадничав Меркурий в Риби би трябвало да кажем, че няма да му се удава да се уповава на зорката си бдителност за подробност, устрема към успеваемост, по-важна ще му е цялата картина, амбианса, даже тайните ѝ. Но пък гъвкавостта и множеството дейности и занимания въпреки всичко ще продължат да са му мощна страна, само че повече, когато са ориентирани във вътрешността.

Отново важат предизвестията за назадничав Меркурий – да не купуваме нищо ново; втора употреба или доста преоценено – може. Да не подписваме контракти, да четем детайлите, препратките, текста под линия. Да не приказваме доста, а да слушаме, да не споделяме проектите си. Но ние да разпитваме – ще научим много непознати секрети и съкровени стремежи.

Първият и последният ден на ретроградния интервал постоянно са най-силни. Тогава не е добре и да пътуваме. В останалите дни да ревизираме движимостите, транспортното средство, разписанието, билетите и така нататък – вероятни са забавяния, обърквания или загуби.

Времето е положително за поправки, обзор, правене на чернови, събиране на данни, инспекции, преработения.

Аспекти на Меркурий по време на ретроградието

При своето придвижване обратно през Риби Меркурий ще повтори аспектите, които прави. Най-важен провокационен аспект е квадратът с Юпитер на 22 февруари, 15 март и 12 април. Избягвайте всевъзможни пререкания с управляващите тогава. Ако разсърдите някого, гледайте да се извините, даже и да ви коства повече от нормално или да ви се коства незаслужено.

Меркурий прави и три съответствува с Нептун – планетата на масите и мистиката. 19 февруари, 24 март и 2 април – дайте си независимост и разширете съзнанието си, бъдете великодушни, милостиви и очаквайте креативен огряния и щастливи хрумвания; дано вашето въображение в този момент да не знае граници. Все отново, имайте поради, че въпреки и улеснена, връзката с другите ще е неразбираема, объркана, прекомерно необятна и необхватна, ще ѝ липсва уточненост. Това е и интервал, в който потоците се объркват – от трафика, до водите в тръбите, преваляванията и реките. Но пък е брилянтен за артистични и религиозни прозрения, завладяващи музикални прояви, както и за лекарски/лечителски връщания към предходни диагнози и способи на лекуване.

Отварят се и благоприятни условия да съумеете в свои проекти при секстилите на Меркурий със – 20 февруари, 20 март и 7 април. Големият Учител ще даде опция на ученика Меркурий да мине поправителния. Ще повторите нещо с триумф.

Пригответе се да плувате в морето по тил, без да виждате посоката.

Прословутата разпиляност на Рибите и тяхната поливалентност и въображение в този момент ще е основна линия на всички ни, изключително в комуникацията…със себе си! Ще си позволим по-далечни граници, повече благоприятни условия, ще сме по-милостиви към себе си, ще си прощаваме неуспехите и ще преразгледаме проектите си и вътрешните си стремежи, даже тайните и фантазиите.

Операции на стъпалата ще са нежелани, в случай че не са коригиращи предходни несполучливи интервенции. За страдание ще сме по-бъбриви или доста безмълвни и по-чувствителни и разсеяни. Огнените знаци пък ще имат провокации във връзките вкъщи, в службата или персоналните.

Най-сигурният способ за всички слънчеви знаци е да слушат повече, да се отдръпват за известно време и да размислят, да огледат случая от повече страни. Това ще е „ лечебно “ за тях и за обстановката, в която ще попаднат.

За обособените слънчеви знаци акцентът е друг:

Овен

За Овена идва сложното време от няколко седмици, в които не би трябвало да влиза в спор или да се състезава! Това ще е и най-тежката му борба. Да си потърси метод да изпусне парата – повече време във фитнеса, повече време измежду природата, разходки или даже опит за медитация, йога, уединение. Някъде след 15 април това може и да проработи същински. Човек би трябвало да избира борбите си и тяхното тъкмо време – в този момент не е уместно! Но пък ще научите толкоз секрети, в случай че си мълчите, че това може да се трансформира в самобитно лекуване за вас.

Телец

Най-голямото предизвикателство ще е фактът, че в този момент всички внезапно „ станаха “ мечтатели! Ще ви е мъчно да водите диалозите по остарелия метод, по тази причина се съгласете с фантазиите и помолете събеседника да назове крайната си цел. Може и да се „ разсъни “. Освен прословутото ви самообладание, в този момент ще би трябвало да прибегнете и до схващане, а по-късно и до амнистия. Така се случва действителността. Може пък някоя от тези фантазии да се сбъдне и тогава и вие ще сте измежду спечелилите.

Близнаци

Ето го времето, когато повърхностните (макар и доста умни) Близнаци ще би трябвало да се замислят надълбоко. Дойде му времето на безграничното бръщолевене и размечтаване по всевъзможни въпроси. За вашата пъргавина и храброст това не би трябвало да е проблем. Ще научите доста нови неща, до момента в който обсъждате остарели планове и стремежи. И защото ретроградието попада в областта на общественото ви състояние и кариера – вижте по какъв начин да извлечете изгода от този развой.

Рак

Ракът ще разшири хоризонтите си, ще се върне към остарели планове за обучение или странствуване. Сега е моментът да ги осмисли, да потърси повече информация, предложения, благоприятни условия. Това ще му се отплати. Ще му хрумнат и нови или „ преправени “ хрумвания, които ще са по-смели и рискови отпреди.
Източник: momichetata.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР